PROCoding

Kurs Excela

Nakon ovog kursa, polaznici će naučiti da koriste ovaj najpopularniji program iz Microsoft Office paketa. Kurs je namenjen odraslima i ima dva nivoa – osnovni i napredni.

Kurs Excela

Kurs Excel osnovni je namenjen svima koji žele da naprave prvi korak u upoznavanju sa ovim moćnim alatom. Pored Word-a, jedan od najkorišćenijih programa iz Microsoft Office paketa je definitivno Excel. Excel je pre svega svoju primenu našao u poslovnom okruženju, zbog toga što  olakšava rad sa velikom količinom podataka i brojeva – na efikasan način se može obaviti složen proračun.  Za slušanje ovog kursa nije neophodno predznanje. Na kursu Excel osnovni se obrađuju sledeće teme: tabele, oblikovanje podataka, formule, grafički prikaz podataka, grafikoni, priprema za štampu.

 

Kurs naprednog Excela je namenjen svima koji žele da u potpunosti iskoriste sve prednosti koje pruža ovaj moćan alat. Za slušanje ovog kursa je neophodno da polaznik ima osnovno znanje Excel-a.  Na kursu naprednog Excela se obrađuju sledeće teme: filtriranje podataka, uslovno formatiranje, zatim funkcije: sumif, sumifs, countif, countifs, if,  ugnježdeno if, itd. Jedan deo kursa je posvećen i validaciji i sortiranju podataka u Excelu, pravljenju grafikona, i pripremi za štampu. Posebna pažnja je posvećena funkcijama lookup, vlookup, i, naravno, pivot tabelama.

 

Kurs osnovnog Excela traje 10 dvočasa. Posle svakog dvočasa polaznik dobija domaći koji služi za proveru i utvrđivanje znanja. Na kraju kursa polaznici koji uspešno savladaju gradivo dobijaju elektronski sertifikat.

 

Kurs naprednog Excela traje 8 dvočasa. Posle svakog tročasa polaznik dobija domaći koji služi za proveru i utvrđivanje znanja. Primeri su praktični i većina je iz oblasti finansija. Kurs se po potrebi organizuje i za firme izvan redovnih termina.

Kurs Excela možete pohađati individualno.

Početni nivo kursa Excel možete pohađati i na našoj platformi www.kurseviprogramiranja.rs

Više o početnom kursu možete saznati klikom na link.

Podignite znanje Excela na viši nivo 😀

Edukativni centar Procoding je pravo mesto da steknete i usavršite svoje znanje programiranja.

Možemo da se pohvalimo izuzetno kvalifikovanim i stručnim predavačima.

Naši predavači:

Najčešće postavljana pitanja

Da li su svi kursevi dostupni na svim lokacijama?

Nisu svi kursevi dostupni na svim lokacijama. Na svim lokacijama su dostupni kursevi Scrath-a i Python-a, dok se kursevi za odrasle organizuju u Gandijevoj i u Vinči. Detaljne informacije o kursevima i lokacijama možete dobiti tako što pokrenete formu za prijavu, pa ćete za odabrane parametre dobiti dostupne kurseve. Ako imate dodatnih pitanja, možete slobodno da nas kontaktirate. Takođe, svi kursevi koji ne zahtevaju fizičko prisustvo mogu da se održavaju online preko ZOOM-a.

Moje dete se interesuje za programiranje ali nismo sigurni da li će biti istrajno i da li će mu se kurs svideti?

Imate mogućnost da uplatite jedan termin ili jedan mesec da biste bili sigurni kako se dete snalazi. U tom slučaju je cena nešto viša nego kad uplaćujete ceo kurs odjednom.

Zanima me jedan kurs ali se trenutno ne održava na lokaciji koja mi je najbliža. Da li postoji mogućnost da se taj kurs održi i blizu mene?

Ako je to kurs koji ne zahteva fizičko prisustvu, uvek imate mogućnost priključenja kursu koji se održava online preko ZOOM-a. U svim našim slučajevima smo imali veoma pozitivna iskustva u radu sa ZOOM-om, polaznici koji imaju 8 i više godina nisu imali problem da prate kurs na taj način. U svakom slučaju, možete da nam pišete pa u slučaju većeg interesovanja može biti organizovan kurs i na lokaciji bliže Vama.

Koliko ima polaznika u grupi?

U grupi ima najviše do 6 polaznika.

Zanimaju me radionice koje organizujete. Kad i kako se održavaju?

Tokom godine organizujemo brojne radionice. Radionice se održavaju tokom školske godine i to najčešće vikendom u trajanju od nekoliko sati. Nekoliko vikenda zaredom se bavimo istom temom. Možete da uplatite jednu radionicu ili ceo ciklus kada je cena nešto niža.

Ko su predavači na kursu Procoding IT odeljenje?

U Procoding IT odeljenu časove drže naši najbolji predavači, a to su nastavnici koji rade u srednjim školama i najbolji studenti tehničkih fakulteta. Oni istovremeno pripremaju osnovce za takmičenja iz programiranja.

Imam dete srednjoškolca koje je jako zainteresovano za programiranje, ali nije uspelo da upiše IT odeljenje, pa je upisao neku drugu školu. Da li može uz svoje obaveze u školi da pohađa kod vas kurs Procoding IT odeljenja?

Naravno, potrebno je da dođe na inicijalni test kako bismo utvrdili nivo trenutnog znanja. Časovi su najčešće vikendom i odvijaju se preko ZOOM platforme tako da bez obzira gde se nalazite imate mogućnost praćenja gradiva.

Ko su predavači u Procoding IT odeljenju?

U Procoding IT odeljenju predavači su nastavnici srednjih škola i najbolji studenti tehničkih fakulteta. Ti isti predavači pripremaju i osnovce za takmičenja.

Da li mogu u bilo kom trenutku da upišem kurs Procoding IT odeljenje?

Zbog velikog interesovanja, potrebno je napraviti rezervaciju mesta za ovaj kurs. Grupe se obično formiraju u junu, a sam kurs kreće u septembru.