Edukativni centar Procoding – Firma od poverenja

Edukativni centar Procoding je postao vlasnik sertifikatata ”Firma od poverenja”. Sertifikat je dodeljen od strane Centra za istraživanje mišljenja klijenata. Reč je o priznanju koje se dodeljuje firmama sa dobrom reputacijom među klijentima i poslovnim saradnicima.

Sertifikacija je bazirana na inovativnom softverskom metodu. Metod traga za negativnim komentarima na internetu o nekom privrednom subjektu. S obzirom na to da Centar za istraživanje mišljenja klijenata nije pronašao negativne komentare, edukativnom centru “Procoding” dodeljen nam je sertifikat za odličnu reputaciju, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima.

Inače, privredni subjekti, koji mogu da se pohvale sertifikatom “Firma od poverenja”, smatraju se firmama, koje su korektne i koje pružaju visok stepen usluga. Neke od firmi koje poseduju ovaj sertifikat su i: Metalac iz Gornjeg Milanovca, Malac Genijalac, Viva Travel i druge.

 

Želite da Vaše dete bude u sigurnim rukama dok uči ScratchPython i pravi prve korake u programiranju. Sa firmom od poverenja ste sigurni! Edukativni centar Procoding je prava školica za Vaše dete!