Programiranje u doba korone

Corona? Ne ovde!

Šta to deca kod nas uče i na koji način? Zašto kažemo da oni mogu biti stvaraoci realnosti, a ne samo njeni učenici? Znate li da ih učimo kreativnosti i logičkom razmišljanju? Specijalno za vaše i naše klince, pripremili smo video animaciju, kao primer kako mi to radimo!

Naravno, cela ideja je potekla kao rezultat širenja Korona virusa. Kada smo već kod kuće, odgovorni prema sebi i društvu, možemo li da izvučemo najbolje iz situacije i doprinesemo da se ne zaglavimo u potpunosti, da nastavimo da učimo, fokusirajući se na bolju budućnost.

Ukoliko se Vašem detetu svidi lekcija, bilo da već ima iskustva u Scratch-u ili ne, kreirali smo posebne ponude za udaljeno učenje. Znamo da nije lako ne  izlaziti iz kuće, a ujedno i obezbediti da to preme bude provedeno kvalitetno.

Naše Scratch lekcije su namenje deci od 8 do 12 godina, a u ponudi imamo nekoliko modaliteta za učenje, sve iz vašeg doma :-).

Za već iskusne u Scratch-u napravili smo zadatke sa instrukcijama, koje deca mogu samostalno raditi, istraživati i zabavljati se. Naravno, postoji mogućnost da naši predavači pregledaju uradjeni zadatak i daju povratnu informaciju, ili pak i da urade online čas putem Skype-a.

Ideja je da učimo na različitim projektima i razvijamo neverovatne animacije i igrice.

Sa našim lekcijama, deca ne samo da uče kodiranje već stiču i sposobnost planiranja, razvijaju kreativno razmišljanje i veštine rešavanja problema.

Za sve dodatne informacije, pišite nam, i naravno naš video podelite sa svima za koje mislite da bi im bio interesantan.

Život je ono što mi od njega pravimo, vežite se, polećemo!