Dodeljeni sertifikati predškolcima i osnovcima

Edukativni centar Procoding je uspešno završio sezonu redovnih kurseva. U našem edukativnom centru su tokom školske 2019/20. godine održani sledeći kursevi:

Pored održavanja kurseva u prostorijama našeg centra, održani su kursevi u dve osnovne škole: OŠ „ Kralj Petar Prvi” i OŠ „ Lazar Savatić”, kao i u školi engleskog jezika „ Mayflower- edukativni centar”. Polaznici iz ovih škola su dobili sertifikate za uspešno završeni kurs Scratch-a.

Za vreme održavanje kursa, deca su na kreativan način unapređujući logiku uspešno završili kurseve i dobili sertifikate o završenom kursu. Svaki od 141. polaznika je na našim kursevima stekao osnovna znanja iz programiranja, naučio je faze koje postoje u izradi programa, kako se pravi sajt i zanimljiva igrica, stekao inženjerski način razmišljanja praveći i programirajući robote.

Na našim kursevima, deca razvijaju i komunikacione veštine, uče da razmišljaju na sistematičan način, rade u grupi i rešavaju određene kompleksne probleme osmišljavajući rešenja.